Latest News

Sunday, 6 March 2016

Video Mukhriz Menjawab Tohmahan Penyokong Najib Tentang Isu #DeklarasiRakyat''Deklarasi Rakyat'' Mukhriz Jawab Tohmahan Penyokong Najib
#Video DS Mukhriz Tun Mahathir menjawab tohmahan yang dilemparkan terhadap beliau dan TS Muhyiddin Yassin setelah hadir ke sidang media gerakan yang dinamakan ''Deklarasi Rakyat'' kelmarin.Antara tohmahan yang dilemparkan :-- Tindakan hadir ke gerakan "Deklarasi Rakyat'' merosakan UMNO.- Kesanggupan DS Mukhriz bersama pembangkang yang sebelum ini melebelkan bermacam-macam terhadap Tun Dr Mahathir. (DS Mukhriz Tun Mahathir menjawab dengan sinis)
Posted by Mukhriz Mahathir FC on Saturday, March 5, 2016

#‎Video‬ DS Mukhriz Tun Mahathir menjawab tohmahan yang dilemparkan terhadap beliau dan TS Muhyiddin Yassin setelah hadir ke sidang media gerakan yang dinamakan ''Deklarasi Rakyat'' kelmarin.

Antara tohmahan yang dilemparkan :-

- Tindakan hadir ke gerakan "Deklarasi Rakyat'' merosakan UMNO.

- Kesanggupan DS Mukhriz bersama pembangkang yang sebelum ini melebelkan bermacam-macam terhadap Tun Dr Mahathir. (DS Mukhriz Tun Mahathir menjawab dengan sinis)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: Video Mukhriz Menjawab Tohmahan Penyokong Najib Tentang Isu #DeklarasiRakyat Rating: 5 Reviewed By: McTheory
Scroll to Top